|
admin
|
 |
« : Lipiec 12, 2008, 11:29:49 » |
|
Bawisz się gimpem , Photoshopem ? :zawstydzony: Oprawa graficzna forum nie wygląda zbyt ciekawie . Szukam osoby która została by grafikiem na forum ( zrobiła by userbary , buttony , logo , spolszczyła by przyciski itp. ) Oczywiście ranga grafik , i dostęp do działu ekipy forum . Zgłoszenia można składać w tym temacie lub prywatne wiadomości do Luny lub do mnie . pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spitfireee
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 17, 2008, 02:54:15 » |
|
ja się często bawię grafiką, ale chyba nie aż tak. 
|
|
|
|
|
|
"Hot, hot, hotter than hell You know she's gonna leave you well done Hot, hot, hotter than hell Burn you like the midday sun"
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 17, 2008, 08:47:09 » |
|
ja się często bawię grafiką, ale chyba nie aż tak.  Pokaż jakieś prace 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lilithin
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 18, 2008, 11:54:17 » |
|
Bawię się grafiką dosyć często, moje prace są choćby na dA albo na mojej stronie internetowej (choć nie wszystkie), ale nigdy nie bawiłam się oprawą dla forum... nie no, myślę, że bym sobie poradziła, jak coś to mnie wykopiecie po prostu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 18, 2008, 02:39:24 » |
|
trzeba by było zrobić jakiś banerek forum ( wedle własnego pomysłu ) no i spolszczyć te napisy na nowy temat ,szukaj etc.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 18, 2008, 02:39:48 wysłane przez admin »
|
|
|
|
|
bobek
Użytkownik

Reputacja +0/-0
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 18, 2008, 03:13:19 » |
|
oo jakby co to polecam lilithin.. widziałam jej str. i jestem w szoku, pozytywnym rzecz jasna:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lilithin
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 18, 2008, 07:52:11 » |
|
Ale one przecież są po polsku?? Ale rozumiem, że chcielibyście coś bardziej "w klimacie". No, dobra. Dajcie mi trochę czasu, postaram się coś wykminić, nie wiem, co z tego wyjdzie, ale spróbuję  @bobek: Dziękuję
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 18, 2008, 07:52:42 wysłane przez lilithin »
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 18, 2008, 09:37:37 » |
|
W domyślnym stylu są obrazki typu   trzeba by je spolszczyć .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spitfireee
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 19, 2008, 08:37:18 » |
|
admin - ja lepiej nie, bo ostatnio nie mam do tego zapału, chęci i w ogóle... tak, ładnie się wykręcam. ;p a poza tym lilithin ma chyba większe aspiracje do tego.  także, też jestem za nią na tym stanowisku.
|
|
|
|
|
|
"Hot, hot, hotter than hell You know she's gonna leave you well done Hot, hot, hotter than hell Burn you like the midday sun"
|
|
|
|
lilithin
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 19, 2008, 10:56:08 » |
|
Jeszcze takie małe pytanko - logo na górze musi mieć takie wymiary, jakie ma, czy można zrobić dowolne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 20, 2008, 06:56:04 » |
|
Logo może byc w wymiarach minimum 750 px- szerokość max 900px ( i niech lepiej bedzie 900 - będzie pasowało do najpopularniejsze rozdzielczości ekranu ) wysokość max 170px.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lilithin
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 28, 2008, 07:33:38 » |
|
Sorry, przez kilka ostatnich dni miałam małe zawirowania, od jutra biorę się do pracy, obiecuję /me bije się w piersi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|