4603 wiadomości w 465 wątkach,- wysłane przez 481 użytkowników - Najnowszy użytkownik: uslugi.name

Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: GOTYK - czego słuchasz?  (Przeczytany 2928 razy)
luna
[ sex, drugs, rock'n'roll ! ]
Moderator Globalny
Zaawansowany użytkownik

Reputacja +0/-0

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #30 : Wrzesień 27, 2008, 02:45:38 »

na Claire Voyant miałam "fazę" w wakacje. przestudiowałam dokładnie całą dyskografię i kocham, i ubóstwiam, i w ogóle. Mrugnięcie

jeszcze Gothikę studiowałam w te wakacje. jedyne, czego nigdzie nie można dorwać, to chyba pierwszy singiel. szukałam wszędzie - w internecie jest niedostępna i nie sprzedają już jej w żadnych sklepach internetowych ani na aukcjach. Smutny

Optymistyczna Pesymistka
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #31 : Wrzesień 28, 2008, 06:36:02 »

Gothic lubię, ale nie słucham tego non stop. W końcu jestem melomanką Mrugnięcie Ale jak już to gustuję tylko w:
- Within Temptaion ( ah... te teksty... poezja... )
- Nightwish ( ten z Tarją bez niej już nie jest prawdziwym Nightwishem )
- Epica ( kocham ten wokal )
- Tarja Turunen ( co prawda na solo nie jest mistrzynią no, ale trzeba przyznać głos ma Mrugnięcie

Bo, człowiek nie jest taki coby siedział w cieniu. Chciałby się buntować, ale nie ma przeciw czemu.
Happysad
Dagroth
Użytkownik
**

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #32 : Październik 13, 2008, 11:55:59 »

Cytat: 'Optymistyczna Pesymistka' pid='3411' dateline='1222623362'

Gothic lubię, ale nie słucham tego non stop. W końcu jestem melomanką Mrugnięcie Ale jak już to gustuję tylko w:
- Within Temptaion ( ah... te teksty... poezja... )
- Nightwish ( ten z Tarją bez niej już nie jest prawdziwym Nightwishem )
- Epica ( kocham ten wokal )
- Tarja Turunen ( co prawda na solo nie jest mistrzynią no, ale trzeba przyznać głos ma Mrugnięcie

Wybacz, nie gustujesz w gotyku. Mrugnięcie

Myślę, że to trochę... snobistyczne wypisywać kapele, których się słucha. Język Sam napiszę tylko, że gustuję w dość klasycznym gotyku, nie gardzę elektronicznym, uwielbiam industrial i drwię z tych, którzy twierdzą że gothic metal jest gotykiem. Mrugnięcie

Maruda.
Vammp
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #33 : Październik 22, 2008, 07:16:05 »

Osobiscie slucham takich zespow jak
Theatres des vampires
artrosis
lilith
closterkeller
gothminister
clan of xymox
inkubus sukkubus
fields of the nephilim
within temptation
batalion d'amour

Vammp
I'm Death

Vitani
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #34 : Październik 23, 2008, 06:42:14 »

ja w samym gotyku dużo nie siedziałam, ale był okres w moim życiu, gdzie słuchałam horror punka, który ma trochę wspólnego z tym. tak więc zaczęłam powoli się interesować death rockiem, ale też chciałam poznać gotyk w ogóle. cóż nie wyszło Język jednak z takich zespołów, które słuchałam przez pewien czas to Christian Death czy Sisters of Mercy. Ale po dziś dzień zachwycam się deathrockowymi tworami w stylu 45 Grave (na pewno ktoś kojarzy Chichot) ale godne polecenia jest również All gone dead. Młody zespół deathrockowy, wydali tylko jedną płytę.
jeszcze zapomniałabym o Specimen, ale płyta, z którą się zapoznałam, jest nagrana w stylu elektropunka. Co nie zmienia faktu, że mi się podoba ^^

GreenWoman
Użytkownik
**

Reputacja +0/-0

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #35 : Październik 23, 2008, 10:50:44 »

posiadam płytkę sleep in safety 45 grave, fajna muzyka. a frank the baptist znasz?

Vitani
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #36 : Październik 24, 2008, 02:57:38 »

nie kojarzę nawet z nazwy.

Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do: