W swym życiu zwiedziłam już wiele, wiele forów internetowych traktujących o naprawdę różnych rzeczach.
Fora muzyczne, zwłaszcza te o muzyce zespołu Pink Floyd oraz - a może przede wszystkim - muzyce metalowej posiadają pewną strasznie denerwującą cechę. To samo dzieje się zwykle na forach dotyczących programowania. Nie wiem, dlaczego, ale ludzie tam mają jakąś dziwną potrzebę leczenia kompleksów, która objawia się tym, że ich ulubionym zajęciem jest mieszanie z błotem przedmówcy oraz przechwalanie się jeden przez drugiego, kto słucha bardziej zajebistej muzy. Nosz cholery można czasem dostać, jak się to czyta

.
Dlatego taka moja mała prośba - póki co jesteśmy małą społecznością, z czasem na pewno urośniemy w siłę, ale nie róbmy z tego miejsca piaskownicy, gdzie dzieciaki (nie mam tu na myśli wieku) kłócą się, kto ma ładniejsze foremki. A z tego, co widzę, już się to powoli zaczyna, patrz temat "Najlepszy zespół metalowy". Naprawdę, moi kochani, już sam fakt, że tu jesteście dowodzi, iż jesteście zajebiści, niezależnie od tego, czy znacie wszystkie teksty Rolling Stonesów na pamięć, czy nie

. Dyskutujmy o muzyce, ale niech pozostanie to dyskusją na poziomie, pamiętajcie, że tych wszystkich postów nie piszą jakieś booty, tylko normalni (mniej lub bardziej

), prawdziwi ludzie, z REALNYMI uczuciami.
Hope it's clear