4603 wiadomości w 465 wątkach,- wysłane przez 481 użytkowników - Najnowszy użytkownik: uslugi.name

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: A ja mam więkse glabki!  (Przeczytany 2135 razy)
lilithin
Aktywny użytkownik

Reputacja +0/-0

« : Czerwiec 14, 2008, 03:03:39 »

W swym życiu zwiedziłam już wiele, wiele forów internetowych traktujących o naprawdę różnych rzeczach.

Fora muzyczne, zwłaszcza te o muzyce zespołu Pink Floyd oraz - a może przede wszystkim - muzyce metalowej posiadają pewną strasznie denerwującą cechę. To samo dzieje się zwykle na forach dotyczących programowania. Nie wiem, dlaczego, ale ludzie tam mają jakąś dziwną potrzebę leczenia kompleksów, która objawia się tym, że ich ulubionym zajęciem jest mieszanie z błotem przedmówcy oraz przechwalanie się jeden przez drugiego, kto słucha bardziej zajebistej muzy. Nosz cholery można czasem dostać, jak się to czyta Mrugnięcie.

Dlatego taka moja mała prośba - póki co jesteśmy małą społecznością, z czasem na pewno urośniemy w siłę, ale nie róbmy z tego miejsca piaskownicy, gdzie dzieciaki (nie mam tu na myśli wieku) kłócą się, kto ma ładniejsze foremki. A z tego, co widzę, już się to powoli zaczyna, patrz temat "Najlepszy zespół metalowy". Naprawdę, moi kochani, już sam fakt, że tu jesteście dowodzi, iż jesteście zajebiści, niezależnie od tego, czy znacie wszystkie teksty Rolling Stonesów na pamięć, czy nie Mrugnięcie. Dyskutujmy o muzyce, ale niech pozostanie to dyskusją na poziomie, pamiętajcie, że tych wszystkich postów nie piszą jakieś booty, tylko normalni (mniej lub bardziej Mrugnięcie), prawdziwi ludzie, z REALNYMI uczuciami.

Hope it's clear Mrugnięcie

luna
[ sex, drugs, rock'n'roll ! ]
Moderator Globalny
Zaawansowany użytkownik

Reputacja +0/-0

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 14, 2008, 03:05:09 »

całkowicie się zgadzam. wymiana informacji i poglądów, a nie nawracanie. chyba nikt tutaj nie praktykuje moheryzmu. ;>

spitfireee
Zaawansowany użytkownik

Reputacja +0/-0

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 14, 2008, 08:03:37 »

tak, muszę się przyznać. siedze właśnie w berecie udzierganym przez samą siebie, mam włączone Radio M. i słucham ukochanego Ojca Grzybka.
żartuje kiepsko oczywiście. ;]
a co do tematu - święta racja. chociaż czasami fajnie się jest tak pospierać, przynajmniej ja lubię. Duży uśmiech
bo przynajmniej wtedy wychodzi z człowieka, jaki naprawde jest.

"Hot, hot, hotter than hell
You know she's gonna leave you well done
Hot, hot, hotter than hell
Burn you like the midday sun"
dzulien
Aktywny użytkownik

Reputacja +0/-0

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 14, 2008, 09:24:53 »

na forach punkowych też trwa nieustanna napinka i mieszanie się z błotem, co ogromnie mnie boli - różnorodność różnorodnością, ale podziałów jest więcej niż dyskutujących :/

ale tu takiego problemu nie widzę Mrugnięcie tfu, odpukać.

Rain
Aktywny użytkownik

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 14, 2008, 11:06:49 »

każdy który mi tu spróbuje jakieś podziały tworzyć zostanie delikatnie mówiąc wy.... , każdy może wygłaszać swoje poglądy, niezadowolenie ale wrogości mówimy zdecydowanie NIE!!! ja z chęcią zresztą wysłucham(poczytam właściwie) każdego kto ma coś ciekawego do przekazania, nie koniecznie zgadzającego się z moim widzeniem.
Floyd...
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 15, 2008, 10:44:21 »

Naprawdę, moi kochani, już sam fakt, że tu jesteście dowodzi, iż jesteście zajebiści, niezależnie od tego, czy znacie wszystkie teksty Rolling Stonesów na pamięć, czy nie Mrugnięcie.
Yy... To ktoś tu kiedyś twierdził, że jest, za przeproszeniem, bardziej zajebisty niż inni, bo zna wszystkie teksty Stonesów na pamięć...? Mrugnięcie

A wracając do głównego wątku, to zgadzam się, że kłótnie są tutaj zbędne. Byłem już na kilku forach, gdzie ludzie naprawdę potrafią zmieszać z błotem wszystkich, którzy mają inne zdanie i jeszcze uważają, że postępują słusznie. Ale kulturalne dyskusje są  jak najbardziej wskazane - w końcu to główny cel forum...

lilithin
Aktywny użytkownik

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #6 : Czerwiec 15, 2008, 06:00:45 »

Nie, nie, to tylko taki przykład z Księżyca był Mrugnięcie

luna
Moderator Globalny
Zaawansowany użytkownik

Reputacja +0/-0

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 15, 2008, 06:24:39 »

ja bym bardzo prosiła każdego użytkownika, żeby ewentualnie wprost mi kazał się uspokoić, bo bywa, że piszę w sposób, w jaki nie powinnam pisać i to najczęściej nie z jakichś agresywnych pobudek, tylko nieświadomości.

emilczak
Moderator Globalny
Ekspert

Reputacja +0/-0

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 16, 2008, 03:19:02 »

a ja kłócić jestem sie w stanie tylko wtedy, kiedy któś rzuci jakimś kompletnie idiotycznym tekstem, na temat czegoś, na czym sie kompletnie nie zna, i jego wiedza na ten temat jest równa zeru. od urodzenia i odruchowo tępię też wszelkie oznaki pozerstwa. niestety, tak już mam Chichot

"Rock is not a fuckin' image, it's a way of life." - by myself Uśmiech
slania
Użytkownik
**

Reputacja +0/-0

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 16, 2008, 07:07:53 »

oryginalna nie będę, dyskusje mają być, acz kulturalnie. daj by nudą nie wiało.

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: