4603 wiadomości w 465 wątkach,- wysłane przez 481 użytkowników - Najnowszy użytkownik: uslugi.name

Strony: 1 2 3 [4]
  Drukuj  
Autor Wątek: Czy to jakiej słuchacie muzyki, wpływa na wasz ubiór?  (Przeczytany 4907 razy)
Rojek
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #45 : Grudzień 14, 2008, 06:15:05 »

Dla mnie muzyka i ubiór to dwie inne rzeczy. A tym bardziej że słucham od Hard Rock'a ,Melody Death Metal i Soft Rock czy Alternatywe po Rap ,Reggae czy może nawet czasem Pop. Więc trudno by mi było przywdziać coś pod muzke. Poza tym interesuje się modą więc tam szukam inspiracji. Zresztą nawet nigdy się nie zastanawiałem tak prawdę powiedziawszy....
przeliteraturyzowana
Użytkownik
**

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #46 : Grudzień 14, 2008, 07:13:21 »

ogólnie czarne ciuchy i glany. czasem założę bluzkę nieco jaśniejszą;] tzn w odcieniach granatu czy fioletu, przeważnie czerń, za co wścieka się moja rodzicielka;]

'I to co nas bardzo boli, żyje w nas najbardziej'
last.fm
ClaireNiveau
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #47 : Grudzień 21, 2008, 12:46:06 »

Słucham muzyki tak różnej, że trudno by było wybrać jeden konkretny styl. Ostatnio wróciłam do glanów. Kostki zbyt wiele nie nosiłam, a teraz już mi chyba nawet nie wypada, bo mam 22 lata. Co do naszywek, to zawsze miałam problem ze znalezieniem odpowiednich, ale kilka zawsze nosiłam. Mam obrożę i kilka pieszczoch, ale żadko je noszę. Lubię pomalowac usta na jakiś ciemny kolor i kiedy robię to na codzień, to z jednej strony czuję sie dobrze, z drugiej troche mi głupio, bo ludzie się patrzą. Mniej więcjej 40% ciuchów mam czarnych, reszta głównie niebieska/granatowa, czerwona i biała.

Strony: 1 2 3 [4]
  Drukuj  

Skocz do: