4603 wiadomości w 465 wątkach,- wysłane przez 481 użytkowników - Najnowszy użytkownik: uslugi.name

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Polećcie piosenkę;p  (Przeczytany 2476 razy)
przeliteraturyzowana
Użytkownik
**

Reputacja +0/-0

« : ſtyczeń 06, 2009, 03:29:44 »

Potrzebna mi wasza pomoc. Chodzi o to, że razem z kumpelą mamy wystąpić na tegorocznym WOŚPie, ja mam grać, kumpela śpiewać. No i wstępnie ona wybrała 'My Immortal', ale ja wolałabym coś bardziej 'twórczego';] Myślałam nad 'Imagine' Lennona, ale nie chcę, żeby ludzie pousypiali;p
jakie piosenki polecilibyście?

'I to co nas bardzo boli, żyje w nas najbardziej'
last.fm
Dagroth
Użytkownik
**

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #1 : ſtyczeń 06, 2009, 03:43:22 »

Sioxiue and The Banshees - Christine. Nie wierzę, żeby to nie poderwało ludzi Mrugnięcie

Maruda.
luna
[ sex, drugs, rock'n'roll ! ]
Moderator Globalny
Zaawansowany użytkownik

Reputacja +0/-0

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : ſtyczeń 08, 2009, 11:59:27 »

Siuoxie and The Banshees to ja polecam "Cities in dust", kocham ten utwór całym sercem Uśmiech

ja na Waszym miejscu bym wzięła coś z werwą, zabawnym akcentem. znając mnie, to coś "wsiujskiego", typu Brathanki Mrugnięcie "W kinie, w Lublinie", "Siebie dam po ślubie" itd. mają zabawne teksty, szybką, góralską nutę i rozśmieszają swoimi nieprzyzwoitymi aluzjami Mrugnięcie

chociaż, jeśli zależy Wam na powadze, to może coś mniej "kabaretowego". widzę zresztą, że myślicie bardziej o angielskojęzycznych utworach... a szkoda, bo np. taki Hey byłby w sam raz. z Beatlesów "Yellow submarine", ale to na chórek się nadaje raczej niż na jeden głos. Suzanne Vega - "Luka" ? Fool's Garden "Lemon Tree"? na razie tyle mogę zaproponować. jak przyjdzie mi do głowy coś jeszcze, to dam znać Uśmiech

przeliteraturyzowana
Użytkownik
**

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #3 : ſtyczeń 08, 2009, 04:29:52 »

ok, dzięki. nie muszą być koniecznie anglojęzyczne, mogą być również polskie;]

'I to co nas bardzo boli, żyje w nas najbardziej'
last.fm
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: