4603 wiadomości w 465 wątkach,- wysłane przez 481 użytkowników - Najnowszy użytkownik: uslugi.name

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Rozreklamowanie Forum  (Przeczytany 2673 razy)
efect1
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« : Luty 08, 2009, 11:05:16 »

Witam
Kiedyś już chyba taki post był gdy forum zaczynało na boo.pl  Mrugnięcie

Zaglądam tu od czasu do czasu coś się cicho zrobiło :/

Jak by tu rozkrecić nasz biedny board ?

Czekam na pomysły.

pozdro.
przeliteraturyzowana
Użytkownik
**

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #1 : Luty 09, 2009, 09:23:24 »

może po prostu wkleić jakieś bannery na swoje profile, np na lasta czy myspace. ja miałam do niedawna na laście taki, ale kiedy przenoszono forum, co kilka minut wyskakiwała mi ramka do zalogowania się i po prostu to wywaliłam.

'I to co nas bardzo boli, żyje w nas najbardziej'
last.fm
Iron Man
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #2 : Luty 05, 2011, 04:22:53 »

Proponuje zlecić komuś lub samemu wykonać katalogowanie strony, po krótkim czasie będziemy wyżej w Google i użytkownicy sami przyjdą.
predatorex0
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #3 : Luty 05, 2011, 04:35:59 »

Od siebie dodam że skuteczną formą reklamy jest mailing do jakiegoś dużego forum, co prawda nie jest tani ale za to skuteczny.
licha
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #4 : Luty 21, 2011, 03:41:05 »

najprościej będzie ściągać znajomych do pisania i zaglądać codziennie i się jako wypowiedzieć
matoolekm
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #5 : Marzec 24, 2011, 08:38:03 »

Ja podpowiem inaczej, aby jak najszybciej rozreklamować forum, trzeba dokonać głównie jednej rzeczy. Mianowicie trzeba podnieść miejsce forum w wyszukiwarkach (tak żeby po wklepaniu w google zapytania, stronka pojawiała się jak najwyżej). Pytanie tylko jak? Wcale nie tak trudno. Ja zawsze korzystam z 3 opcji. Pierwszą opcją są darmowe katalogi stron. Trzeba dodać stronę do jak największej ilości tych katalogów, ponieważ rośnie dzięki temu tzw. page rank i strona pnie się do góry w wyszukiwarkach (co chyba najważniejsze, w google też Mrugnięcie ). Drugą sprawą jest to, że warto skorzystać z darmowej promocji w autosurfach (w wielu dostajemy masę wyświetleń za zarejestrowanie gratis, a nawet jeśli nie to wystarczy na jakiś czas zostawić włączonego surfa i nabić sobie punkty na wyświetlanie własnej stronki, w razie zainteresowania mogę podesłać najlepsze surfy z których sam często korzystam). Trzecia opcja to po prostu wstawianie linku do strony gdzie się da, w podpisie na forach, w odpowiednich miejscach na forach gdzie można po prostu za darmo wrzucić link do swojej strony. Najlepszą opcją jest połączenie wszystkich tych opcji, dzięki czemu bardzo szybko jesteśmy w stanie naszą stronę podbić bardzo wysoko w wyszukiwarce. W razie potrzeby służę pomocą.

www.dochodowe-typy.pl - profesjonalne typy bukmacherskie
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: