4603 wiadomości w 465 wątkach,- wysłane przez 481 użytkowników - Najnowszy użytkownik: uslugi.name

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Reggae tylko dla palaczy?  (Przeczytany 694 razy)
Trickster
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« : ſtyczeń 20, 2011, 11:02:43 »

Witam.

Często można się spotkać z opinią, że jeśli ktoś słucha Reggae to na pewno pali marihuanę.

Jestem ciekaw, jakbyście się do takich opinii odnieśli.
Iron Man
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #1 : Luty 05, 2011, 04:30:53 »

Ciekawe dla czego tak twierdzą, pierwszy raz słyszę że ktoś wyraża taką opinię.
matoolekm
Nowy użytkownik
*

Reputacja +0/-0

« Odpowiedz #2 : Marzec 24, 2011, 09:11:07 »

To jest właśnie duży błąd polskiego społeczeństwa (nie wiem jak innych). Słucham zarówno rapu, reggae oraz wszystkich możliwych odmian tych gatunków muzyki i powiem szczerze jestem rozczarowany myśleniem wielu ludzi. Często przez to, że leci u mnie w głośnikach Marley czy inni twórcy tej fantastycznej muzyki to od razu jestem uważany za palacza mimo tego że nie jestem. Lubię słuchać tej muzyki, ponieważ dzięki niej wpadam w pozytywny nastrój i poza tym w wielu utworach można usłyszeć o zanikających wartościach takich jak: szacunek czy miłość. Polecam ludziom najpierw posłuchać muzyki dopiero oceniać ją, nie przez pryzmat jednego utworu, w którym akurat jest mowa o sensi. Jednak ciężko pokonać, stereotyp Boba Marleya siedzącego ze skrętem i nagrywającego kolejne utwory reggae. Mi to nie przeszkadza, skoro mu to pomagało to co jest w tym złego?

www.dochodowe-typy.pl - profesjonalne typy bukmacherskie
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: